Informasjon fra Porsgrunn Karateklubb

Vi ønsker alle nye utøvere velkommen til karatetrening i Porsgrunn Karateklubb. Vi trener en stilart som heter GOJU-RYU, som er en gammel stilart innen karate. Stilarten kommer fra Okinawa og inneholder både myke og harde teknikker. GOJU-RYU vektlegger selvforsvar, teknikk og styrketrening. Porsgrunn Karateklubb består av ca 70 medlemmer.

Instruktører:

Leder og hovedtrener for Porsgrunn Karateklubb er Sensei Idar Ødegård.

Idar innehar sort belte 5.grad i Goju-Ryu, han har også sort belte 1.grad i Nanbudo.

Jarle Midtbø (Sort belte 3.grad) trener barn og voksne.

Jørn Steinsletten (Sort belte 2.grad) trener barn og voksne, han har også trent Shotokan.

Øystein Sæthre – Sort belte 1.grad

Bård Kristiansen - Sort belte 1.grad

Priser :

Voksen (Fra og med 13 år) kr 900,- pr. halvår.

Barn (Til og med 12 år) kr 700,- pr. halvår.

Graderinger og treningsseminar

Normalt blir det utført 2 graderinger hvert år, henholdsvis mai/juni og november/desember.   Vi forsøker å avholde graderingsseminarene i nærområdet til lavest mulig pris. I tillegg avholdes et varierende antall treningsseminar i løpet av året.

Utstyr

Utstyr kan kjøpes gjennom PKK , men det er ikke noe krav til drakt for å trene i PKK. De som ønsker å kjøpe drakt eller annet utstyr kan ta kontakt med Idar eller Jarle.

Spørsmål kan rettes til instruktør. Ta kontakt med:

Idar Ødegård (35 51 24 40 / 90 03 29 73), Jarle Midtbø (99 36 47 82)

Porsgrunn Karateklubb

Epost: jarle@porsgrunnkarate.com

Porsgrunn Karateklubb

Du er nå kommet til Porsgrunn Karateklubb sin nettside. Her finner du informasjon om klubben, og karate generelt.

Dersom du er interessert i å starte med karate, finner du her mye informasjon om hva karate går ut på.  Ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du lurer på.

Besøk oss på Facebook: https://www.facebook.com/porsgrunnkarateklubb