Informasjon fra Porsgrunn Karateklubb

Vi ønsker alle nye utøvere velkommen til karatetrening i Porsgrunn Karateklubb. Vi trener en stilart som heter GOJU-RYU, som er en gammel stilart innen karate. Stilarten kommer fra Okinawa og inneholder både myke og harde teknikker. GOJU-RYU vektlegger selvforsvar, teknikk og styrketrening. Porsgrunn Karateklubb består av ca 70 medlemmer.

Instruktører:

Leder og hovedtrener for Porsgrunn Karateklubb er Sensei Idar Ødegård.

Idar innehar sort belte 5.grad i Goju-Ryu, han har også sort belte 1.grad i Nanbudo.

Jarle Midtbø (Sort belte 3.grad) trener barn og voksne.

Jørn Steinsletten (Sort belte 2.grad) trener barn og voksne, han har også trent Shotokan.

Øystein Sæthre – Sort belte 1.grad

Bård Kristiansen - Sort belte 1.grad

Priser :

Voksen (Fra og med 13 år) kr 900,- pr. halvår.

Barn (Til og med 12 år) kr 700,- pr. halvår.

Graderinger og treningsseminar

Normalt blir det utført 2 graderinger hvert år, henholdsvis mai/juni og november/desember.   Vi forsøker å avholde graderingsseminarene i nærområdet til lavest mulig pris. I tillegg avholdes et varierende antall treningsseminar i løpet av året.

Utstyr

Utstyr kan kjøpes gjennom PKK , men det er ikke noe krav til drakt for å trene i PKK. De som ønsker å kjøpe drakt eller annet utstyr kan ta kontakt med Idar eller Jarle.

Spørsmål kan rettes til instruktør. Ta kontakt med:

Idar Ødegård (35 51 24 40 / 90 03 29 73), Jarle Midtbø (99 36 47 82)

Porsgrunn Karateklubb

Epost: jarle@porsgrunnkarate.com

Porsgrunn Karateklubb

Du er nå kommet til Porsgrunn Karateklubb sin nettside. Her finner du informasjon om klubben, og karate generelt.

Dersom du er interessert i å starte med karate, finner du her mye informasjon om hva karate går ut på.  Ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du lurer på.

Vi har en stor linkside med linker til mange stilarter over hele verden. Er det noen sider du synes at vi skal ha en link til, send oss en melding om det til Webmaster

Besøk oss på Facebook: https://www.facebook.com/porsgrunnkarateklubb